TobiAlex napisał(a):
Deshroom napisał(a):
a mnie się podoba cv. zawsze raziły mnie polskie gildie w których podstawowym wymogiem był mikrofon i bycie polakiem.
Zależy ile masz lat, bo jak ktoś ma 40 lat i masz gadać z 16 letnim szczeniakiem (trzy posty wyżej zapewne masz inteligentną wypowiedź takiej osoby) to trochę nie teges. A pamiętaj, że jak CV to i tak jeszcze rozmowa kwalifikacyjna
Nie rozumiem cie. Ich gildia ich zasady. Nie podoba się to nie aplikujesz.
Jak masz 40 lat to nie wybierasz gildii gdzie zarządza 16latek jak masz go za szczeniaka.
Osobiście uważam że w moim wieku wypada przypomnieć kim byłem i jak się zachowywałem dwadzieścia lat temu zamiast próbować "tatkować" nastolatkom, plus wypada być bardziej wyrozumiałym dla nastolatków skoro mimo wieku lat 40tu szukamy gildii gry online.
Opór przed składaniem CV wyklucza np. ciebie i to oznacza że przesiew działa doskonale. Rozmowa kwalifikacyjna dodatkowo potwierdziłaby że nie chcecie razem siedzieć na vencie.
Nie traktuj dzieci jak dorosłych i nie oczekuj po nich tyle dojrzałości co od 40tolatka
Nie psuj im też zabawy bo chyba w takim wieku nie wypada wsiadać na nastolatka w sprawie gry online.