roball napisał(a):
A ja jestem dumny z reprezentacji, organizacji turnieju, postawy naszych pilkarzy.
Wszyscy placzacy moga serdecznie wypierdalac, kibice, ktorzy kibicuja tylko jak druzyna wygrywa to nie kibice.
Jedno co można naszej drużynie zapisać na plus to to że grali i starali się coś zrobić. No i bramkarz dawał radę. Natomiast krytyka samej gry jest uzasadniona. Polegli pod względem taktyki, bo jedyne co potrafili zrobić to atak na hura przez pierwsze 20 min, co czesi rozsądnie przeczekali. Po takim początku nie mieli już sił na grę, co pokazali w 2 połowie. Wg komentatorów czesi w turnieju przebiegli więcej kilometrów niż polacy więc nie wiem jak to jest że inni mogą być lepiej przygotowani fizycznie a nasi nie, ale nie wnikam nie znam się na tym. Pomysłu na rozegranie piłki w naszej drużynie brak, umiejętności celnego podania piłki koledze również. Strzały z pierwszej piłki
Obrona żal.pl przy stracie bramki na naszym polu karnym było 2-3 obrońców podczas gdy na polu karnym czechów w takiej sytuacji prawie zawsze byli wszyscy. Ja tam nie jestem jakimś kibicem nie wywieszałem za okno flagi tyskiego ani nie obwiesiłem samochodu flagami więc generalnie jakoś mnie twoje "wypierdalać" nie rusza, niemniej dla zachowania powagi dyskusji muszę napisać: sam wypierdalaj.