Yarrow napisał(a):
istnieja 2 opcje
1. ah jest zmarszczone, i wyswietla itemy tych ktorzy mieli farta. (czesto mam tak ze crap mi sie sprzedaje w 5 min po wystawieni za znacznie wygorowana cene [bo blizz go wyswietlil a jakis nieogar go kupil, a wartosciowy item za cene znacznie ponizej sredniej musze 3 - 4 razy wystawiac zanim ktos go kupi])
2. ktos stworzyl bota skrypt, ktory w przeciagu kilku (ms) kupuje i anuluje aukcje, co czyni item niewidocznym ? item sprzeda sie (bot\skrypt go kupi) w momencie kiedy cena w goldzie\euro bedzie pozwala uzytkownikowi tego ustrojstwa zarobic odpowiednia ilosc golda/euro w pozniejszym terminie.
osobiscie sklaniam sie bardziej ku opcji pierwszej, ale blizz pokazal juz jakie z nich nieogary w chwili gdzie zmiana czasu systemowego pozwalala na anulowanie aukcji.
wczesniej czy pozniej sprawa "niewidocznych" itemow na AH wyjdzie na jaw, i bedzie gruba afera, bo chodzi tu juz nie tylko o wirtualna kase, w gre wchodza realne pieniazki.
blablabla - wszystkie itemy są wystawiane - wystarczy umiejętnie korzystać z filtrów, aby znaleźć własny
boty do ah hunting są dostępne praktycznie od 3 tygodni.