Kiyote, jesli laska, przyjrzyj sie na moj ostatni post w tamtym topicu. Ja zakonczylem dyskusje, oczekujac jednej konkretnej odpowiedzi - takiej nie uzyskalem.
Nie bede kontynuowal rozmowy z tym "panem", bo to sie mija z celem. Skoro ja popycham pierdoly, to co, w takim razie, robi Konrador. Nie widze "jego" maili na clse_bugs, nie widze sugesti nt zmian,w topicu do tego przeznaczonym" (tylko poczatki czepiania sie) - na "slowa wyssane z palca nie bede odpowiadal" (za takie uznaje mowienie, o przepraszam gdybanie, o obecnym cl nt tego co bylo piec miesiecy temu, bez zapoznania sie z "tematem").
Cytuj:
konrador napisal:
krzyk to nastepna proba znalezienia bugow tak? gdy juz dowiesz sie jak wiele rzeczy nie dziala na serwerze i czego ludzie od was oczekuja mowisz - 'jak wam sie nie podoba to idzcie grac na osi shardach?'
pytam z ciekawosci bo dokladnie takie bylo podejscie adminow ktorych mialem nieprzyjemnosc poznac
imho jesli cos robisz - rob to porzadnie i nie rob nikomu l/aski
taki maly hint...
Mowi o cl'ce, z czasow, ktore pamietaja tylko "nieliczni" (gora 30 osob - wiecej wtedy nie gralo). "Tutaj", ze "swoim darmowym shardem", "wdepnelismy" niedawno.
Jesli krzyku zaklada topic "teraz", to raczej oczekuje odpowiedzi nt tego co "teraz" sie dzieje, a nie tego co "bylo" mam rzucac przedzialem dat ?).
Nikt z nas "zwady" nie szukal, gdyby ktos mial taki zamiar, zajrzalby do "waszego dzialu" i tam "posmecil" i "pogdybal". (Niezaleznie od tego czy gral na osi ostatnio lub trzy lata temu / piec minut lub pol roku).
Pozdrawiam.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: dzi4du dnia 2001-11-22 09:59 ]</font>