Szamotula napisał(a):
A whine o marne dropy na poziomach ponizej inferno to juz naprawde o pomste do nieba wola. Przeciez lvling do 60tki to 10-12h gry,
jak Ty wbijasz 60 lvl w 10-12 godz , to nie chce mysleć jak grasz i co używasz
z tego co pamietam , mieli usunąc mozliwość bostowania postaci- nie wiem czy to zrobili - po prostu gram NORMALNIE, dla przyjemność i qrwa dla przyjemności chciałbym , zeby mi na koszmarze tez poleciąło cos ciekawego
jak ja lubie te posty tych co się "nachapali" za dobrych czasów a teraz udają asów
jak byś grał jeden z drugim jakby ci nic nie leciało na wcześniejszych poziomach?, skad kasa na itemki i same itemki?
bostnięcie nie problem , problem nagle taką 60 ubrać- skąd do cholery po 12 godzinach grania masz miec te miliony żeby taką postać ubrac?
sorki ale takie posty to już przesada- nie nie płacze , zauważam fakt, że zmiany Blizza posżly w złym kierunku- gra ma być fajna od początku, a nie od 60 lvl- to takie posty spowodowały , że Blizz nerfnął skrzynki , wazy i dropy- jeden przed drugim baran przechwalał się jakie to ma itemki, to devsi pomysleli- o w morde trzeba im nerfnąc , bo się za szybko obłowili
ludzie co się z wami dzieje?
ktos napisze post , że coś mu się nie podoba, to zaraz jest zjechany , że płaczek, bo tak ma być
przecież każdy ma prawo napisać co myśli- a prawda jest taka , że Blizz ciągle te grę zmienia- jednych nerfnie, innych bostnie, gra sie zmienia , wiec chyba można napisac co się w tych zmianach nie podoba