Nie chodzi o to czy jej sie bedzie chcialo tylko czy ma jakies jeszcze mozliwosci.
Prawda jest taka ze Radwanska nie jest zadna rewelacja.Jest slaba psychicznie i to ja niszczy.Jej dojscie do finalu pokazuje ze tenis kobiecy jest w tej chwili bardzo slaby ale oczywiscie trzeba wykorzystywac sytuacje.Pomyslcie co by sie dzialo gdyby to Polacy doszli do finalu Euro bo inni by byli w chujowej formie
Po drugie miala bardzo duzo szczescia jesli chodzi o rozstaw drabinki ale to juz druga sprawa.Z Azarenka by sie to tak samo skonczylo o ile nie gorzej.
Ja powiem ze po drugim secie bylem pelen optymizmu.Jeszcze jak bylo 2:1 w gemach w 3 secie zadzwonilem do ojca ktory jest na wakacjach i chuj.....od tego moemntu przestala grac i skonczylo sie 6:2.
Nie wiem czy zwrociliscie uwage ale przy wyniku 5:2 to juz byla tak wkurwiona ze gdyby Williams zlamala noge to i tak by to przegrala.U niej zajebiscie szwankuje psychika i jesli ona nie uwiezy w siebie to chuj z tego bedzie.
Druga kwestia ze i tak zrobila tak ogromny postep ze jestem pod olbzymim wrazeniem .Powiem ze ogladajac stream bardziej sie emocjonowalem niz bedac osobiscie na meczu Polska-Rosja i bedac wielkim fanem pilki noznej.
Super.Dzieki Agnieszka.