Tutaj more i troche wyzsze levele - chwilami rozpierducha az milo
Wszystko z current (wczesnej afaik) bety
http://www.gamespot.com/shows/now-playi ... ve20121217http://www.youtube.com/watch?v=PUeLOXgB ... e=youtu.beMnie tez sie podoba. Brevik ma u mnie zajebisty kredyt zaufania i widac ze koles ma okreslona wizje co daje szanse na dobra gre. Diablo + Marvel + jego nazwisko i umysl = 99% na wina dla mnie.
Musze sie jakos dostac do bety
podobno ma byc jakies pre-purchase/supporter program za niedlugo, to moze za te 10-20 $ sie wpisze jak w PoE.
PS. Od zmian wygladu sa cale outfity, z dropa i craftu - duzo jest wyjasnione w tym godzinnym filmiku z gamespotu. Rozwiazanie dziwne jak na HNS ale imho tu musza byc jakies kompromisy zeby zachowac spojnosc z licencja i zapobiec Wolverine'om latajacym w plate armor
... itd... mnie predefiniowane stroje nie przeszkadzaja w sumie.
Ogolnie to po tych 3 filmikach hype wzrosl o jakies 500% u mnie bo poprzednio to wygladallo tylko 'tak sobie' a teraz widze ze nabiera realnych ksztaltow i to calkiem przyjemnych.
Oj.... bedzie najlepszy rok ever dla HnS genre.. jestem w niebie
PS2. Podoba mnei sie rowniez zapowiadany sytem F2P - przypomina mi ten z LOLa - gra za free a kosmetyka (skiny/outfity) i 'championi' za kase albo powolny earning w grze, Looking good so far. Bedzie tez jakis progres i cel w gzre oprocz itemz - "dzis sobie walne 5 leveli i dobije moze do unlocka Thora"..
Super sprawa tez ze darmowa piatke bedzie mozna wybrac samodzielnie.
Ciekawe jak to dokladnie bedzie zrobione (earning pkt jakis? nagrody za complete aktow? uj wie...)
PS>3 Co do skilli ragna to nie wiem od ktorego patcha grasz w PoE ale jak ja xaczynalem w 0.9.1 to byla moze ze 30
Napewno dodadza troche.. z tym ze tuytaj jest im trudno bo skille musza pasowac tematycznie do herosow - imho sporo bedzie sie powtarzac wizualnie - np. beam Iron Mana i Cyclopsa.. wizualnie to samo tylko rodzaje dmg moga byc inne i jeden stunuje a drugi podpala (czy whatever co innego). Innego wyjscia nie widze. Ewentualnie dla wiekszej roznorodnosci jeden moze byc channeliing a drugi instant cast, itd... nie ma tu duzego pola do popisu imho ale duzo zalezy od tego jak mocno kreatywny team zebral Brevik.