pieniek82 napisał(a):
To znaczy ze nie masz solidnego. Ja na WvWvW przy tak 20+ osobach mam okolo 40 klatek. To prostu moze wydaje Ci sie ze jak w Wowie mozesz grac na maks detalach plynnie to tutaj tez bedziesz mogl. Niestety nie te lata
Oh nie pierdol juz plz. Akurat tutaj szamotula ma 100% racji. Gra jest w dalszym ciagu w chuj niezoptymalizoana, jest stuttering, randomowe przyciecia, caly czas korzysta z dysku, freezy po loadindu parosekundowe, itd...
na filmikach promocyjnych widac pieknie jak przy obrocie kamery FPSy spadaja do <20 itd....
W niektorych miejscach chocbys stal i patrzyl w zienie jest 10 FPS i chuj.
I T D....
Ja moge na swoim leciwym psrzecie grac na luzie (wlaczajac w to miasta i mniejsze zergi bez zmiany ustawien) w RIFT na Ultra a w GW2 komp sie meczy na Low i niezaleznie od tego co bym poustawial.
Licze na naprawde w koncu duza poprawe wydajnosci w tym BWE - jak nie to moja kopia leci na allegro niestety. Bo nie bede do jednej gry zmienial kompa ktory oprocz tego mi w 100% wystarcza do akzej gry jaka zainstalowalem do tej pory (oprocz GW2). Narazie jest partactwo do potegi n-tej niestety a najlepsze jest to ze w GW2 nie ma absolutnie nic co by usprawiedliwialo tak wysokie wymagania sprzetowe. Badzmy realistami. Nie ma. Koniec. Kropka.
Aktualnie jest wrecz przeciwnie... zasieg widzenia jest niziutki (mniejszy niz w WoW nawet) i 3/4 jest za ta mgla, cienie na jakimkolwiek innym ustawieniu niz ultra rysuja sie 5 metrow naokolo postaci co wyglada komicznie, to samo ground clutter itd... az strach pomyslec co by bylo jakby sie dalo ustawic zasieg trawy i cieni jak w innych grach... lol 1 fps?
O tym ze opcje graficzne sa ubogie w porownaniu np do RIFT i gra nie obsluguje nawet normalnego AA juz nie wspomne.
Ogolnie technicznie jestem szczerze zawiedziony, zwlaszca po tym ze pametam ze GW1 jak na swoje czasy to wygladalo swietnie i smigalo jak pojebane.