Highlander napisał(a):
alternatywa do Blacklight? to raczej nie jest jakis wyjatkowo indywidualny fps by bylo go trudno zastapic

Biorac pod uwage tempo rozgrywki, design map to jak na dzisiejsze standardy niestety jest. Nie wspominajac o stopniu customizacji broni/postaci, czy trybie HRV, ale to juz mniej wazne. Moje wymagania sa skromne: jak sie poruszam, to nie w takim tempie, jakbym brodzil po kolana w blocie, no i mapy to musi byc cos wiecej, niz plaska makieta, z randomowo porozmieszczanymi budyneczkami.
Tribes mi nie podeszlo niestety. CS:GO kiedy ma premiere? (moze ma ktos kluczyk do bety na zbyciu?;))
Na planetside oczywiscie czekam, ale... troche sie obawiam, ze bedzie kupa (nie wiem, wyjdzie z tego takie wieksze BF3, ze slimaczym tempem rozgrywki).
Ogolnie lipton jest niemilosierny, kumpel desperat ostatnio stwierdzil, ze chyba sobie pierwszego SOF-a zainstaluje;)