cześć
Z uwagi na promocję połączoną z zaproszeniem na free trial proszę o PW osób zainteresowanych. Ja dostanę speeder, a osoba która wykupi konto 100 k nagrody z moich zasobów plus wsparcie od craftera w postaci dobrych itemków - niebieskie - np komplet hiltów lub 4x armor plate itp lv 20-49. Z tego co przeczytałem jest tylko jeden speeder, w związku z tym zaprosić mogę do 25 osób, a bonus dostanie tylko pierwsza. Warunkiem otrzymania bonusa jest
" your friends purchases The Old Republic™, pays for a recurring monthly subscription or redeems a Pre-Paid Game Time Code, and passes the 30 days of play time included with the purchase of the game"
Zasady trial : TRIAL OFFER EXPIRES 14-DAYS FROM THE DATE SENT TO INTENDED RECIPIENT. ONLY VALID FOR NEW STAR WARS™: THE OLD REPUBLIC™ (“PRODUCT”) ACCOUNTS THAT ARE NOT ALREADY ENROLLED IN THE FRIENDS OF STAR WARS: THE OLD REPUBLIC TRIAL. ONLY NEW USERS ARE ELIGIBLE TO PARTICIPATE. TRIAL PERIOD EXPIRES UPON REDEMPTION OF PRODUCT REGISTRATION CODE, PURCHASE OF PRODUCT SUBSCRIPTION OR REDEMPTION OF A GAME TIME CARD CODE
_________________ Ruttar Stonegrip @ IX Kohorta @ Moogle
|