Szamotula napisał(a):
For sake - BOT, nie bót.
Zaboleq tak serio to Tobie ani odrobine nie jest wstyd? Zdajesz sobie sprawe, ze Twoje dzialania to nic innego jak ojebywanie innych? Moze bezposrednio nikomu nie szkodzisz, ale juz posrednio w chuj.
Zawsze mnie zastanawial fenomen chujow internetowych. Naprawde jedyne co was powstrzymuje przed kradzieza IRL to to, ze mozecie stracic anonimowosc i beda was wytykac palcami?
Ostatnio masa dzieciakow wyjebuje przez tradeowanie(paypale), botowanie, scamowanie i to nie na male kwoty(dzieciaki potrafia wyjebac na 200-400 euro i sa z siebie jeszcze dumni), a zaloze sie ze IRL by w gacie narobili jak by mieli ukrasc gume do zucia z monopolowego, bo jeszcze wpadna i wyjda na zlodzieja.
Srsrly kurwa masz wyjebane na to jakimi chujami jestescie, puki tylko wy o tym wiecie? Nie czujesz jakiegos wstydu, czy zazenowania?
Masz cały soft na kompie legalny/miałeś zawsze? Masz całą muzę legalną etc?
Ja nigdy nikogo nie zescamowałem, co najwyżej ktoś mnie. A co mam czuć? Moralizator się znalazł albo kolejny pseudo psycholog. Może zaraz dojdziemy do tego, dlaczego ludzie uprawiają seks przedmałżeński, przecież religia tego zabrania!
Serio szamotuła, nie rozgryzaj tego bo to Cię przerośnie i zostaniesz kolejnym sobem/kabrą.