Plz.. czytalej jego "news" zdaje mi sie jak go wywalili z UO kiedys ( dosyc stare ).
Gosciu nie stwierdza nic bo nic mu sie nie podoba. Szczeka na wszystkie mmorpg i na wszystkich ktorzy graja w nie.
Jak on chce stwierdzac fakty to niech gra w gry teraz a nie ocenia gry (e.g SB) z doswiadczen z bedy czy pierwszych tyg. retail. Tak samo z UO. Gosciu pisze jak to bylo wogule do dupy jak zrobili trammel itd. Te jego stwierdzenia o UO sa z przed ery exp. packs.
Mi sie wydaje ze poprostu on jest jednym z tych gosci co zabija/psuja gre innym by miec zadowolenie z tego ze komus cos tam popsuli/ukradli/zabili.
Nie podobaja mu sie dane gry to niech sie ze tak powiem Odpierdoli i idzie grac w pacmana.
Flashe co robili byly i sa zabawne jak to oni ucinaja glowy dev-a ale nic poza smiechem one nie zrobia.
To tak samo jak po 9/11 ludzie robili flash gry/filmy/zdjecia typu "Fack the Taliban" itd. Poza wywolaniem smiechu nic one nie uczynily
Spadam bo jade w gory. Do tego czasu to mnie Konrador pewnie z 10 razy zflamuje
Zdrowko.
P.S.
Jeszcze wzmianka. To jest moja opinia o Nim i mam nadzieje ze sie z nia poszanujesz tak samo jak ja szanuje twoje opinie. Wiem za fakt ze Sb Ci sie nie podoba za bardzo. Ja to szanuje i nie probuje Ciebie na sile wciagnac zpowrotem ani nic takiego. Uszanuj wiec moja opinie.
Edoras - 45 ranger
Gacek - 10 Bard
-----------------------
Draklord - 56 Channeler
Neloff - 55 Crusader
Beeker - 36 Thief
RedDevil - 37 Bard
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Luki dnia 2003-10-11 18:32 ]</font>