Spoko podaj mi jeszce kilkaset takich przykladow to bedziemy mieli juz jedno miasto/zone w Guild Wars 2. O full VO tego wszystkiego, co robi immersji +200% z litosci nie wspomne. Blizzarda nie stac?
O tym ze gadki i reakcje NPCow sa updateowane 'na zywo' w zaleznosci od stanu zony, aktualnych eventow i akcji graczy to juz tez nie wspomne. Komentuja wszytko i chetnie (niewiem ile tych VO jest nagrane ale pewnie wiecej niz w takim Skyrim). Nie trzeba do tego dodatku za 150 zeta! Niesamowite! Jak tak mozna!
Do tego masz zwykle dialogi pisane dla Lore Freakow.
Wez takie wlasnie rzeczy z WoW jak travelling merchant - pomnoz razy 100, rozbudul pare razy (np schedule NPCow) i masz GW2 ito w wersji LIit dla tych co nei zwracaja uwagi.
Bo dla tych co zwracaja ta GRA JEST TAK PELNA DETALI I SMACZKOW jak 10 innych MMO.
Idz pan w chuj jednym slowem.
To nie my bronimy gry za wszelka cene - to ty i inni prubujecie ja za wszelka cene zbashowac i pierdolicie glupoty.
Swiat jest zywy - perdiod. ZWLASZCZA w porownainiu z WoW.
I nie, w CATA nie zostalo duzo zmienione. geograficznie. A o tym tu rozmawiamy.
i po raz kolejny - wracaj do pandusi WoWkidzie bo zaczynasz byc irytujacy.
Srio.. ta gar ma slabsze elementy ale nie jest to kreacja swiata czy jego 'zywosc'. Nie osmieszajcie sie. Szamotula to juz przechodzi samego siebie. NApissz mi jeszcze raz jakie to PvE w GW2 nie jest chujowe i jak zajebiste jest branie wykrzynikow w WoW biegajac po sznurku od quest huba do quest huba po martwej i linearnej zonie. Napisz plz. MMO pelna geba. Immersja jak chuj.