Piszpan napisał(a):
Nefastus napisał(a):
Penispasz masz jakąś pierdolniętą obsesje na temat polaków co mieszkali lub mieszkają za granicą. Opanuj się, to że ktoś mieszka 1km poza twoją wsią, nie znaczy że to obcy i chce cie zabić. Jebnięty ksenofob.
penispasz? zes sie wysilil ale juz ci nie raz mowilem ze poziom twojej kreatywnosci jest na poziomie twoich prob poszukiwania kolegow.
nie mam obsesji na temat polakow co mieszkaja czy mieszkali za granica, mam obsesje na punkcie idiotow i kretynow ktorzy probuja byc fajni bo wyjechali z kraju a ich jedynym argumentem jest to ze polacy sa chujowi a polska chujowa. ale ty jak zwykle nefallus masz problemy ze zrozumieniem. po drugie ksenofob raczej sie slabo odnosi do emigracji rodakow. takze moze poucz sie troche bo jak zwykle wychodzisz na przyglupa. naprawde szkoda mi ciebie nefa wracasz do polski, ciezko ci sie ogarnac a tu jeszcze na forum wymagaja od ciebie zebys myslal.
Niestety ale nadal jesteś definicją ksenofoba z kompleksami. Jeszcze raz ci mówię, to że ktoś mieszka trochę dalej od ciebie, to nie znaczy ze obcy i niebezpieczny i przestań się tak wywyższać bo naprawdę wychodzisz na kompletnego nadętego debila, zamkniętego w pokoju z kompleksem Napoleona. A ta cała twoja ciągła gatka o szukaniu kolegów i byciu fajnym to coś o tobie mówi, prawdopodobnie podświadomie wykazujesz swój własny brak jakichkolwiek realnych kontaktów z ludźmi.
Naprawdę robi mi się ciebie szkoda.