Niah napisał(a):
Gadanie, AoC jak na mmorpga wyglądał bardzo dobrze.
Dobrze napisałeś, wyglądał. Ja grałem w AoC od dnia premiery (head start), po darmowych 30 dniach dałem sobie spokój (Funcom nie spełnił nawet 50%, które miały być w grze w dniu premiery, ale mniejsza o to). Gra przeszła na F2P i żeby nie skłamać, gdzieś rok temu zainstalowałem odświeżoną grę. Moje pierwsze spostrzeżenie - WTF - wszystko miałem na maksa a gra wyglądała paskudnie np. liście (wyglądają jakoś tak... bajkowo?). Dopiero później się dowiedziałem, że w międzyczasie Funcom zrobił update silnika. Fakt, gra chodziła o wiele lepiej, ale nie takim kosztem, nie kosztem takich widoczków (wtedy to było najładniejsze mmo i byłoby do dziś gdyby nie ten idiotyczny update silnika) jakie można było oglądać w dniu premiery. Teraz to w sumie mam wywalone na AoC, aczkolwiek jest na dysku. Za to w The Secret World Funcom pokazał co potrafi (DX11) - mówię to o enviromencie a nie o postaciach itp. Ta gra powinna posłużyć jako przykład tego, co teselacja potrafi zdziałać i w tej chwili The Secret World ma najładniejszy enviroment w dostępnych grach mmo.