Juz ci wczoraj udowodnilem jak to gra nie jest "latwa" gdy twoj idol kugen wg ciebie facerollowal gre (co bylo klamstwem bo sie meczyl siemocno) po czym piec minut pozniej zostal wtloczony w ziemie w polowie act1 normal nie dochodzac nawet do pierwszego bosa. Taka to gra jest latwiutka.
Pisalem ci rowniez, ze skoncz z tym nastawieniem "ja umiem grac a wy jestescie chujowi" bo sie osmieszasz.
Z postalem dyskutowac nie bede bo pierdoli glupoty i jest gimbusem nie potrafiacym napisac jednego zdania poprawnie.
No i chcialbym zobaczyc te tematy o ktorych piszesz. Serio dawaj je. Te w ktorych ludzie pisze ze:
"ze do Mercilessa gre mozna przejsc jedna reka rozdajac punkty systemem total random, a od Mercilessa moby bija jak ciezarowki i trzeba miec dobry build/gear, zeby przetrwac." Dawaj te thready. Tyllko ofc z biezacego patcha i bezacego balansu. Co bylo kiedys mne nie interesuje. Czekam. Jesli jest ich "masa" to z 5 znajdz.
Rozdajac pkt systemem randon atm melasem nieskonczysz normala (albo sie bedziesz MEGA meczyl) , ranged ofc jest latwiej ale tez przyjemne to nie bedzie. I takie sa fakty.
I nie pisze 'bzdura; w odpowiedzi na to ze "komus sie latwo gralo" bo CELEM HnS jest latwe i szybkie zabijanie potworow a nie meczenie sie "tiptopkami" w Inferno D3.. moze akurat zrobil dobrego builda itp... i "wygral gre". I DOBZRE. O to chodzi w HnS. Masz zajebywac masowe ilosci potworow jak najszybciej i jak nalatwiej zeby lecialo jak anjwiecej loota na godzine/minute - po to sie gra i po to sie rozwija postac. Ja wiem ze w D3 jest inaczej ale to jest jeden z elementow czyniacych D3 tak slabym HnSem.
Pisze "bzdura" na zarzuty ze ogolnie gra jest latwa i nie stawia wyzwan - bo nie jest i stawia. Jest duzo trudniejsza dla przecietnego gracza atm od D3. W D3 sie zginac nie da do Inferno i "mozna grac jedna reka" (o potem jest nie trudno a 'tanio' co bylo wielokrotnie udowadniane na forum D3). PoE cie zgwalci na normalu jak nie ogarniasz (jak wczoraj twojego idola prosa lol).
To samo sie dotyczy combatu itd... jak chcesz to i w D3 mozesz spamowac jeden skill (jak tka przeszedlem cala gre do inferno DH - spamujac jebany Multishot z ta sama runa non stop b byl NAJBARDZIEj EFEKTYWNY I KONIEC - FAIL walka, FAIL system trzymajac sie "argumentacji" kolegi postala). I tak jest (i bedzie) w kazdym HnS. Bo o to w tych grach chodzi i tak sa skonstruowane.
Jak ktos tego nie kupuje to nie wiem po chuj gra.
Pomine juz fakt ze to jest BETA i gra NIE JEST ZBYT DOBZRE ZBALANSOWANA min dlatego ze to nei ma sensu bo w next patchu wchodzi PvP i dopiero bedzie rozpierdol balansowy. No ale to by trzeba bylo uzyc mozgu wiec odpuszcze. Cieszcie sie ze nie gracie na 0.9.10 bo wtedy meele gineli na 2-3 hity a act2 normal od white mobow.
True Story. Na to znajdziesz thready na furum moj drogi szamotulo.
A combat itp.. byl dyskutowany juz tu wielokrotnie i naprawde bardzo mi przykro ze gimbus z ADHD uwaza ze jest za wolny ale nie jest.