zaboleq napisał(a):
Czyli możemy odinstalować GW 2 z dysków, skoro Kabra, Razoth i Atherius twierdzą, że GW 2 bedzie takim mega failem, że ja pierdole - bo engine, bo fps za mało etc. Kij, że dużo ludzi widziało poprawę z każdym BWE ale co tam. Dzięki chlopaki, bez was gralibyśmy w same crapy :roll:
Spierdalaj, jak nie masz nic do powiedzenia w danym temacie.
Wypraszam sobie wkładanie mi w usta zdań, których nie wypowiedziałem. Jak się zabierasz za komentowanie moich wypowiedzi, to cytuj łaskawie, bo wyszedłeś tylko na idiotę sugerując, że wróżę faila grze, która mi się w becie bardzo mocno podobała. O czym niejednokrotnie pisałem. Mimo najgorszego performance jeżeli chodzi o gry na przestrzeni kilku lat, ciągle chciało mi się w nią grać i chce nadal. Bo wyczuwam dziesiątki jak nie setki godzin zajebistego i co ważne - zróżnicowanego - funu.
A problem z performance jest powszechnie znany i nie ma co tego ukrywać. Jeżeli nie zostanie to naprawione, to arena.net będzie w czarnej dupie.
Post reportnięty, nie będę tolerował urojeń trolla pod moim adresem.
Weź się ogarnij człowieku, bo jedyne co robisz na tym forum to śmiecisz tanimi prowokacjami, które nikomu nie są na nic potrzebne.