Nie badzta zydy i dajcie indie firmie sie rozwijac... klucz 'kosztuje' 10$
Ja kupilem paczke supportera za 15$ (czyli 50 zlotych) i dostalem 150 pkt, kupilem za to 5 stron do skrzyni (komfort gry na lvlach pozniejszych +300%) i nie zaluje. Calkiem mozliwe ze bede kupowal nastepna paczke za 15$ bo mi sie konczy miejsce na rarki
To wtedy bede mial dodatkowy klucz to jakby co Razoth ci oddam ale to jeszce nie pewne jest.
No i ciesze sie za nawet sceptykom zaczyna sie gra podobac
Dopieszcza troche animacje i combat, dodadza akt 3 i VO i miod giererczka w ktora bede napierdalal conajmniej do czasu GD a pewnie i dluzej (na zmiane z T2 i z zakonczonym wreszcie DZISIAJ Diablo 2 Immortal
- rowniez polecam). Nie wspomne juz o endgame bo nawet nie mam postaci ktora moze liznac te nowe mapy.
PS. zachecam do dzielenia sie buildami, ja zachwile linkne moj nobrainer build do farmienia dla Wiedzmy z Lukiem
Inb4 ... tak bedzie napierdalanie jednym skillem bo build jest mocno OP
Ale farmi sie Felleshrine zajebiscie.
PS2 Gra pokazuje pazurki naprawde dopiero jak sie uzbiera troche currency i unikatow na wymiane i zaczynasz kombinowac z buildami pod okreslone itemy/okreslonymi itemami pod build (unikaty) - to co jest na poczatku to jest NIC. Zajebiste sa n buildy polegajace na utrzymywaniu postaci na Low Life (ponizej 35%) albo takie ktore polegaja na posiadaniu non stop Full Life (bo mamy caly czas 1 HP
) - osiaga sie to wlasnie za pomoca unikatow i keystones odpowiednich - cuda na kiju ale juz koncze bo zaczynam sie za bardzo rozkrecac