Inny byl - ten doszedl dzis a stary by usuniety pare miechow temu. : ) Ten jest w sumie nawet batdziej OP.
Chcesz taki nobrainer build do farmy? To polecam Split Shot + Elemental Proliferation (AOE rozprzestrzenianie sie statusow od ELE DMG) + tri color DMG (buff do dmg od blyskow, spowolnienie od zimna i podpalenie+fear od ognia).
Ewentualnie np cos takiego:
EXPLOSIVE ARROW WITCHMam taka witchke teraz i fajnie sie gra choc nawet jeszcze nie mam Explosive shota (to jest docelowy skill dla maxymalnego AOE) - nakurwim z lightning albo poison. Zaleta jest bardzo duzy mana poll wiec ja juz na 34 lvl moge spamowac skil co ma koszt many 50+ przez dluzszy okres czasu a mana regen (z aura) mam 36/s (full mana mi sie regeneruje w 12 sekund) bez flaszek.
Oprocz tego dowolnie mozesz sie bawic trapami i totemami - w chuj pomagaja i fajne kombinacje mozna wymyslac.
Oczywiscie nie musze mowic ze kazdy build powinien miec rowniez jakis defense bo bedziesz pozniej onehitowany (mnie ta witchke brutus cruel onehituje z blood ataku - trza duzo biegac
)
do tego jakis corpse disposal nekrosow to jest mus (explozja corpse, summony, shattering)
Jak znajde filmik to wkleje z gameplajem tej witch zaraz.
EDIT:
Prosze:
http://www.youtube.com/watch?feature=yo ... YhoE&gl=PLTotal nobrainer lucznik do farmy
Ale i tak trza uwazac bo zero ES i malo HP wiec gra sie spoko.