Dla podsycenia dyskusji
link do wątku w ktorym Kon został zbanowany :~~
A to posty ,ktore zostały napisane po twoim zbanowaniu Konusiu ~ (rozumiem że masz zablokowany dostep do forum na ip ?) :
McLAREN
MMOGspot Developer
Miasto: Warszawa
Wysłany: 15 Paź, 2003 - 00:50
Tym postem konrador, dobil sobie gwozdzia do trumny ktory z uporem maniaka wbijal przez dlugi czas az go wlasnie dobil do konca...
Regulamin jest po to aby go przestrzegac i nie zostal napisany przez IcEa dla jaj!
Na forum gdzie konrador, jest mega posterem moga jego chamstwo tolerowac jezeli maja taka ochote - ja nie bede juz dluzej tego tolerowal - staralem sie lagodnie go traktowac jak widac nie ma po co...
Wiec nie zobaczymy juz postow konradora i koniec z psuciem kazdego tematu gdzie sie ten osobnik pojawia...
dziekuje za uwage!
mark24
"Ma słabą pamięć do tego - moja sygnaturka brzmiała inaczej ale był blisko . A inspiracją do jej stworzenia były błyskotliwe wypowiedzi konradora pod moim adresem.
Nie wiem też skąd wziął te 46 lat - ale ostatnio zdarza mu się mylić fakty.
Ale jedno mu wyszło - sygnaturka - w 100% się z nią zgadzam. Gdyby tak rzetelne były jego wszystkie posty... chyba za mocno koncentrował się na wyzywaniu innych i pokazywaniu swojej wszechwiedzy."
Ozzie
"Ten ban dla Konradora jest dosyc... zabawny.
Braku argumentow nie powinno sie chowac za banem."
McLaren
"Ozzie, osobnik wymieniony dostal ban za notoryczne lamanie regulaminu MMOGspot z ktorym radze sie zapoznac - oraz za ublirzanie mi w momencie kiedy delikatnei zwracam mu uwage aby przestal. Dochodzi do tego szdzenie z ekipy serwisu mmogspot i jego tresci, oraz zasmiecanie wczoraj mojej prywatnej skrzynki bzdyrnymi mialami oraz Komunikatora - zachowujac sie w sposob NIEDOPUSZCZALNY.
Dalem mu szanse banujac go najpierw tylko na Forum czasowo aby ochlonal ale widac ze to nie pomoglo.
A tresc jego miali do mnie jes tak samo obrazliwa jak jego ostatnie posty."
mark24
"Eee, jest inne forum gdzie konrador roxuje na całego. Ktoś tęskni proszę się tam rejestrować i spróbować nie zgodzić się z miszczem konradorem chociaż w jednej drobnej kwestii - wtedy dowiecie się w kilku krótkich mocnych słowach gdzie jest wasze miejsce i kim tak naprawdę jesteście."
Ozzie
"Alez wiem, ze Konrador dzielnie postuje takze na mmorpg.pl.
Jednak gdy pisze o naduzywaniu wladzy, ban tylko potwierdza jego opinie.
Konrador nie tyle ubliza ile wyraznie pisze jakie ma zdanie na rozne tematy, ludzie odrazu biora to za atak, Konrador odpowiada itd.
To, ze ktos jest glosny nie oznacza, ze trzeba mu zaklejac usta jesli wiele z jego opinii ma sens."
McLaren (i cytowane PM-y )
"Ozzie, a czy ty jestes adwokatem tego osobnika o watpliwej inteligencji?
Czy Twoim zdaniem jezeli ktos ma jakies przekonania moze je bezkarnie oglaszac publicznie - tu sie klania polskie prawo - jezeli konrador nie lubi np. zydow nie ma prawa im ublizac publicznie - itp.
Nikt nikomu nie zamyka UST o ile jego wypowiedzi trzymaja POZIOM i nie lamia regulaminu jaki tu panuje, on go zlamal nie raz - i mimo ze dostal szanse postanowil nadal lamac wymieniony regulamin...
Jezeli to dla Ciebie niewystarczajace podam przyklad... aby zamknac juz temat,
oto fragment tego tekstu do mnie:
Cytat:
"Jak juz mowilem, jestem BARDZO zmartwiony brakiem do stepu do serwisu
mmogspot.com i do zetelnych newsow pisanych przez samych specjalistow,
takich jak *nowy*, albo McLAREN.
Jesli serwisy, do ktorych zamierzasz zablokowac mi dostep odznaczaja
sie tym samem poziomem merytorycznym co mmogspot.com, to tez nie bede
mial czego zalowac."
- koniec cytatu.
inny fragment:
Cytat:
"Musisz wiedziec, ze leje na twoje forum, na ciebie jako admina i na
twoje pogrozki, ale przeciagasz strune."
- koniec cytatu.
Oczywiscie takich durnych i obrazliwych tekstow napisal znacznie wiecej - co calkowicie go dyskredytuje jako czlowieka do ktorego mozna podchodzic w sposob normalny.
Jezeli Twoim zdaniem czlowiek o takich wypowiedziach nie zasluguje na bana to bedziesz musil sie z tym pogodzic ze niestety dla Ciebie go dostal.
A teraz zakonczmy temat Konradora - wystarczajaco tematow juz spapral co jest jego domena na mmorpg.pl - miedzy innymi wlasnie dlatego nie odwiedzam juz tamtego froum - bo nikt nie chce zrobic z takimi jak on porzadku raz na zawsze i kompletnie nie da sie tam rozmawiac i czytac - a szkoda...
Ja nie bede jego ani jemu podobnych tolerowal i sadze ze to zrozumiesz. "
nowy (obrażony
)
"Ah oh ale mnie urazil... no ale w rzeczy samej jego newsy na mmorpg.pl sa doskonalej jakosci, nie to co nasze. Chcialbym pisac taka wspaniala polszczyzna jak on heh no i zeby szanujacy sie serwis niepisal w newsach polskich znakow?
Cytat z newsa by Konrador:"Info przede wszystkim dla tych, ktorzy nie czytaja juz Stratics.
Po ponad DWOCH latach OSI wreszcie wprowadza z powrotem house decay... Domki nieodswiezone przez ponad 60 dni maja pasc 22 pazdziernika.
LET TEH LOOTING COMMENCE~! " "
i
ainur (wazelinka:))
"to może ja skończę temat konradora mclaren jest tu kimś...w rodzaju bossa (hehe i to NIE jest wazelina stwierdzam jedynie fakty ) podskakujesz wylatujesz <lol> ja tam na miejscu mclarena już go stąd dawno wywalił za jeden taki text nie odpowiedzał słowem na jego prymitywne teksty tylko ban i konradora już nie ma"
To wszystko .Kolejność zachowana