No ciekawy jestem jak tam z tą wydajnością. GW2 usunąłem póki co bo grać parę godzin na stress testach + wipe to mi się nie chcę, a pobrać to sobię pobiorę już całkiem nowego retail klienta jak już będzie.
zaboleq napisał(a):
sula napisał(a):
Chciałbym mieć średnie 40 fps w GW2 szczerze mówiąc.
Co masz za sprzęt?
Póki co 4 letniego laptopa lol
C2D + 4GB ramu i 8600 gt :/
Minimalne spełniam, ale komfortem grania nawet na najniższych(z wyjątkiem 1 opcji extreme-low res textur dodanej w ostatnim BWE po której GW2 wygląda gorzej niż WoW) to bym nie nazwał.
Jednak o ile się coś nie spieprzy, nie wyskoczą mi jakieś nieprzewidziane wydatki, etc to niedługo składam desktopa. Jednak to chyba dopiero gdzieś na początku września -.-
Także nawet ze 2 tyg będę musiał przemęczyć na złomie, a potem z kolei jak pomyślę ile mam zaległych gier, w które nie grałem bo by mój złom nie odpaliłby albo nie chciałem psuć sobie zabawy słabą grafą albo performance (np. grając w Skyrim-a na low) to pytanie czy będę w GW2 tak dużo 'ciął'. Wiesiek 2, Skyrim, BF3, może Dark Souls (jak się w to grać będzie dało) to tak co mi na szybko do głowy przychodzi i co tam jeszcze wyszło przez te ostatnie dwa lata ;p
Dobrze, że już będzie je szło dostać za dużo niższą cenę bo jak bym po cenie premierowej miał całą 'zaległą listę' kupić to lol