Darksiders 2 - KURWA.
Jaki crap.
Chodzi dobrze choc zwalnia w czasie walki troche a nie powinien. Technicznie padaka, ZERO opcji graficznych do wyboru, zjebany FOV, wymuszanie ANIZO i FSAA ze sterownikow ofc powoduje artefakty w grafice. Mimo wlaczonego Vsync widze tearing jak na dloni.
Grafika chyba jest gorsza niz w jedynce, w cieniach mozesz liczyc piksele z odleglosci 3 metrow od ekranu, aliasing napierdala po galach jak zreszta w kazdej grze z konsol. Praca kamery jest tragicznam kurwa nie chce stac w miejscyu nawet przez sekunde : )
Odnosze rowniez wrazenie ze animacja walki jest gorsza niz w jedynce rowniez, jakas taka mniej przejrzysta.
Piersza mapka wyglada jak ICC z World Of Warcraft tylko w WoW tlem nie jest chujowo wklejona bitmapa w Low Res i chyba sa troche lepsze tekstury otoczenia.
Srsly jedna z brzydszych gier jakie widzialem ostatnio. Nie pamietam ebym mial takei wrazenia w jedynce.. wrecz przeciwnie.
Muza w miare fajna i klimat w sumie jest ale tbh to nie chce mi sie meczyc z kolejnym konsolowym 'hitem' zrobionym na szybko. A na taka gre wyglada mi Darksiders 2 niestety.
Biedna jest ta gra poporstu. Jesli taki jest atm standard an konsolach to pozazdroscic
zostane przy moim indie PoE.
Overall - jak uslyszalem ze beda nalecialosci z RPGa i HnSa (loot system itd..) to troche na te gre czekalem. I jestem kurwa poczatkiem i zniesmaczony i zawiedziony. :/