Sylvian napisał(a):
To wystarczy wybrac z polska brzmiący nick, bo na takie flagi typu PL zaczynam już reagowac alergicznie. Dlatego inne narodowości szybko nas szufladkują - kolejny niedomyty polski krzykacz... i niestety taką opinię mamy
Nie mam zamiaru rezygnować z nicka, aby polsko brzmiało, wole własne ale klimatycznie brzmiące
. I nie szata zdobi człowieka, lecz człowiek szatę. Nie koniecznie ktoś z taką flagą jest odrazu tzw. "niedomyty polski krzykacz".
CowzAreNotDead napisał(a):
Srry, dla mnie _PL = newbie, albo przyglup, capslock, bledy ortograficzne, chaos i ogolna lameriada, zaden 1337 nie dopisze se _PL, czasem nawet wstyd sie przyznawac ze jest sie Polakiem jak obok ciebie stoi "<niszczyciel_PL> : GIV MEE FRE PLZ", albo jakis inny furiat, takim to ja po angielsku uwage zwracam -,-
Ja się nie wstydzę własnego narodu
Są oczywiście ludzie normalni jak i krzesła i taborety i inne parapety; lepsze jak i gorsze społeczeństwo; nie ma poprostu ideałów. I nie zrażają mnie teksty tego typu "FREE ITEMZ PLX" - no chyba, że to ktoś natarczliwy i zaspamuje okienko
PS. Już wolę być oceniony jako taki krzykacz (chociaż nim nie jestem) niż jak to opinia określiła Brazylijczyków jako looterzy i KSerzy (zdarzają się wyjątki).
PS2. No tak Polacy też KSują jak leci
Ale u BR to chleb powszedni