ScQ napisał(a):
Poniewaz kupilem karte pre-paid wbilem na swoje pierwsze account ale nie mialem wtedy cd-keya
To gdzie ty wpisales ten key z pre-paida bez cd-keya?
"pierwsze account" = tzn? Wedlug mnie po prostu juz reaktywowales na 2 miesiace to "pierwsze account"
ScQ napisał(a):
wiec kupilem gre Lineage II z cd-keyem zrobilem nowe account i tam wbilem ten cd-key i teraz chce game time code dac do mojego nowego accout.
Jak juz zuzyles numerek z prepaida na "pierwsze account" to drugi raz go nie uzyjesz... A do aktywacji nowego konta wymagany jest zarowno cd-key, jak i numerek z prepaida - dopiero wtedy aktywuja ci sie darmowe 30 dni + 60 dni z prepaida.
ScQ napisał(a):
Probowalem wszystkiego REACTIV , Upgarde itp ale ciagle pisalo Error: Upgarde in use , jak chcialem AVTYWOWAC na moim starym account Game Time Card ( tam gdzie wpisalem kod na poczatku ) to tez psize Upgarde in use? wtf ? Oo
Upgrade i Reactive to to samo... dziwne.. po prostu sprobuj zalogowac sie w grze na swoim starym koncie, mysle ze juz jest aktywne (mimo ze pisze reactivate - mysle ze tak zawsze pisze jak sie nie placi karta bankowa - nie wiem, sam place tylko bankowa
)