yabaddi napisał(a):
Mendol napisał(a):
rosna, ale nic to nie zmienia

moze ktos zauwazyl ile trzeba miec acc zeby celnie strzelali?
Zależy ile jednostek TUS wydajesz na strzał i jaka odległość od celu. Max to i tak 95% szansy na trafienie. Czasem opłaca się zostawić trochę TUS na kolejny strzał niż oddawać jeden niby precyzyjny ale za to drogi (który i tak może nie trafić).
Czołgi z działami plazmowymi to jest masakra, jak taki walnie to nie ma co zbierać
![:]](./images/smilies/icon_har1.gif)
No czołgi wymiatają. Mam technologie plazmową teraz ale niemam hajsu na produkcje broni.
Polowa kontynentów bad druga good. bazy mam 3. W każdej 1 concord i 2 foxtroty i jak zreguły jest cisza to jak przylecą ufoki ze 3 w jeden region to i tak hajs spada i nic nie mogę zrobić. Już nie mówiąc o bomberach z obstawą medium fighterów to nawet nie mam jak z nimi walczyć dopiero robię nowe interceptory ale brak funduszy....
Upkeep głownej bazy to 1.2M a łączny hajs od narodów to 2M, dodając inne bazy jestem w okolicach zera.
Ciężka gra i trochę nie kumam strategii na mapie, w misjach bije ufokach aż uszy się trzesą prawie bez loadów ale co z tego..
Brakuje mi w tej grze bonusów za przechwytywanie żywych ufoków, całego sprzętu etc (teraz wystarczy raz coś złapać i się odblokowuje tech). Bo jak już właśnie raz coś się chwyci to potem można mokrą plamę z ufoków robić rakietami i działkami a hajs i tak leci...