yabaddi napisał(a):
Mendol napisał(a):
rosna, ale nic to nie zmienia
moze ktos zauwazyl ile trzeba miec acc zeby celnie strzelali?
Zależy ile jednostek TUS wydajesz na strzał i jaka odległość od celu. Max to i tak 95% szansy na trafienie. Czasem opłaca się zostawić trochę TUS na kolejny strzał niż oddawać jeden niby precyzyjny ale za to drogi (który i tak może nie trafić).
Czołgi z działami plazmowymi to jest masakra, jak taki walnie to nie ma co zbierać
No czołgi wymiatają. Mam technologie plazmową teraz ale niemam hajsu na produkcje broni.
Polowa kontynentów bad druga good. bazy mam 3. W każdej 1 concord i 2 foxtroty i jak zreguły jest cisza to jak przylecą ufoki ze 3 w jeden region to i tak hajs spada i nic nie mogę zrobić. Już nie mówiąc o bomberach z obstawą medium fighterów to nawet nie mam jak z nimi walczyć dopiero robię nowe interceptory ale brak funduszy....
Upkeep głownej bazy to 1.2M a łączny hajs od narodów to 2M, dodając inne bazy jestem w okolicach zera.
Ciężka gra i trochę nie kumam strategii na mapie, w misjach bije ufokach aż uszy się trzesą prawie bez loadów ale co z tego..
Brakuje mi w tej grze bonusów za przechwytywanie żywych ufoków, całego sprzętu etc (teraz wystarczy raz coś złapać i się odblokowuje tech). Bo jak już właśnie raz coś się chwyci to potem można mokrą plamę z ufoków robić rakietami i działkami a hajs i tak leci...