hehe ja wczoraj napisalem na chacie czy moglby mi ktos wytlumaczyc jaki jest fun z rez-fest tank and spank Champion giganta na srodku miasta w 30 osob, z lagiem, z srednim fpsem 15, bez loota na koncu i expem jak za 4 zwykle moby... napisalem do tego ze dokladnie to samo jest w RIFT, tylko tam bossowie maja wiecej niz jeden skill (ten gigant mial aoe fear) i walki chociaz czasami wymagaja taktyki.
chat EXPLODOWAL.
Serio.... poziom fanboizmu w tej grze jest przezabawny (zreszta tu na forum tez - iniside czy bloodleaf przescigaja sie wrecz w pisaniu glupot i poboznych zyczen - min. w tej rozmowie o wracaniu sie do startowych zon i ze jest wtedy trudno a tymczasem prawda jest taka ze w full green EQ two shotujesz kazdego moba i namet przed veteranami nie musisz odskakiwac).
PS. Aha... jak zapytalem czy nikt czasem nie wie czy maja zamiar wprowadzic to ze nie widac projectiles innych graczy i efektow innych graczy na bossie (tak jak w innych themeparkach) bo dodalo by mi to w zergu z 10 fpsow to zostalem wrecz zakrzyczany ze jak to i wogole - musisz widziec zeby combosy robic... chuj ze kazdy najebuje aoe najwieksze bo i tak wlasnie przez te projectiles nic nie widac na ekranie.
/lol i facepalm. Community tej gry jest biedne i mocno umyslowe.