Glupio wyglada moj post teraz jak zabolka zniknal.
Anyway... wchodze sobie rano przy buleczce sniadaniowej posprzedawac rzeczy na AH, bo kombinuje ze rano nie bedzie problemow.
Sprzedaje stack desek (250 desek = 750 drewienek z drzewek = 3 dni zbierania albo i wiecej).
AH muli, muli, muli..... po czym po minucie wyjebuje 'error trying to sell'.
Stack desek ofc zniknal a kasy nie ma. :/
Great... wlasnie przez partctwo AN poszlo sie jebac 3 dni zbierania desek i moj hipotetyczny slot w banku (bo chcialem sobie zamienic kase na gemy - po tej transakcji mialbym na 600 gemow). Choc moze to i dobrze bo pewnie by sie cos i tak zjebalo przy transakcji w IS i by mi gemy zjadlo to bym sie jeszcze bardzej wkurwil i musial tickety pisac, ktore by czekaly tydzien na automatyczna odpowiedz.
Z dnie na dzien GW2 robi coraz lepsze 'pierwsze wrazenie'.. srlsy... nie ogarnac Auction House DWA TYGODNIE PO PREMIERZE.... pelna profeska tam w AN jest... no kurwa...
Codziennie wpis na fejsbuk jak to ciezko nie pracuja a tbh to chuj wie czy cokolwiek naprawiaja, zero patch notes itp.. ninja zmiany cen u vendorow (ofc x5 w gore lol), itd.... zajebiscie.
Np. event w Snowden Drifts u nornow z eskorta emisariusza Quagannow do Kodan zbugowaniy dalej (i byl zbugowany w dzien premiery)... biedny quagann od 2 tygodni stoi wtopiony w skale lol. Specjalnie wczoraj sprawdzalem czy naprawili cos.
Dzieki temu w zonie nie ma meta eventu wogole. (swoja droga piekne klamstwo ze im wyzsza zona tym wiecej meta eventow jak z noob zonie sa 2 a w zonie 15-25 jest jeden lol i to zbugowany). No coz... widocznie "fixy" ze zmienianiem cen u vendorow zeby ludzie za szybko sobie sprzetu nie zrobili sa wazniejsze.
Wiem ze znowu narzekanie ale tbh tak jak sama gra dalej mi sie podoba to o AN i ich chujowym lataniu gry i technicznej fuszerce nie mozna dobrego slowa powiedziec, co niestety powoduje ze gra wkurwia z dnia na dzien coraz bardziej. W innych MMO 2 tygodnie po premierze mialem juz info o przyszlosci gry i o pierwszych patchach z contentem i tym podobne rzeczy a w GW2 mam AH zjadajacy mi 3 dni grania bo koderzy z AN nadaja sie bardziej do zamiatania ulic niz do MMO.
Super. :/
/end of rant