Arturnik napisał(a):
ech, no a ja od kiedy w sumie ten temat napisalem to juz sie nie logowalem :<
jedyne co gralem to WvW bo reszta była dla mnie przenudna, no i przyszedl czas ze odbijanie anzalia's pass i bronienie ogrewatch dzien po dniu zrobilo sie nudne. No ale miesiąc wytrzymałem - exoticow zadnych nie uzbieralem, ogolnie "cieszylem sie gra", ale po zrobieniu PVE 1-80 i graniu WvW w miedzyczasie to naprawde, przynajmniej dla mnie, nie chcialo mi sie "cofac" do innych krainek napierdalac mobki, ani powtarzac te same eventy.
Gra spoko, miesiac na MMO to ostatnio optymalny czas, wyszlo tak samo jak w SWTOR, czy TSW (co wbrew pozorom nie jest zle), z ta roznica ze wroci sie kiedys.
Z tym, że jeżeli potrzebujesz jakiegoś silnego powodu lub bodźca do powrotu, a to by sugerowała twoja wypowiedź - to pewnie będziesz musiał poczekać do czasu dodatku.
Bo z tego ci A.net mówiło to przed chyba poza dodatkami dodatkiem to mogą być zmieny w zonach typu nowe DE(nowe zony / dungi ewentyalnie?) i pewnie turnieje lub jakieś elo do sPvP - takze o ile nie jesteś fanem competetive sPvP w GW2 to raczej powodów nie będziesz miał do powrotu.
Tzn. ewentualnie do dodatku, a jak będzie trzeba kupić dodatek do specjalnie między powrotem na miesiąc po dodatku do GW2 lub czy Swtor-a/ WOW-a lub jakiegoś nowego P2P lub B2P mmo różnicy nie ma.