Mendol napisał(a):
a czego mu tak brakuje?
Brakuje mu kart pamięci i LTE - no big deal. Jedno i drugie jest mi niepotrzebne. Niektórym będzie - ale mi nie.
Jakość wykonania - prezentuje się solidnie ale to tylko złudzenie - zupełnie jak w Iphone 4 i 4s. Chodzi mi o szklany tył który jest jedną z największych konstrukcyjnych porażek. Apple się z tego rozwiązania wycofało, LG z Google postanowiło użyć. Zemści się to okrutnie, nawet w którejś z recenzji widziałem rozjebany tył.
Jakość kamery - bardzo średnia. Jakość dźwięku w nagraniach video - absolutnie najgorsza jaką w życiu słyszałem w jakimkolwiek smartphonie. Po prostu coś okropnego -
http://www.youtube.com/watch?v=M4CbYXKxj6I Czas pracy baterii z tego co czytałem też nie powala no i śladem chujowych rozwiązań konstrukcyjnych innych firm (napisałbym Apple ale nie wiem, czy to jedyna firma która coś takiego robi) nie da się jej wymienić.
To takie tam na szybko jaja które wypłynęły w przedpremierowych recenzjach. Na coś konkretnego przyjdzie poczekać.
Dla mnie ogólnie telefon odpada przez lipną kamerę i szklaną obudowę atm. Innym może to wisieć - mi nie.