Mendol napisał(a):
o ja jebie ragnarok kurwa.
to niech piwo tez kosztuje 15zl za butelke.
niech kazdy robi co chce, byle nie szkodzilo to innym.
a takie pierdolenie to zostaw dla siebie.
atherius: ja naprawde nic nie mam do cnotek niewydymek takich jak ty czy niahu
ale dajcie sie innym cieszyc zyciem bez czytania takich smutow
Ale co ma piernik do wiatraka, ciotko niewydymko ? ;>
Tak niech każdy robi co chce i sobie zdycha na raka krtani w domu i nie smrodzi przy ludziach to ok.
Ale piwo, wódka, fajki itp. to są używki i to uzależniające także to chyba normalne, że ciągle podnoszą ich ceny. Jest to towar, który wchłania się dla przyjemności, nie jest niezbędny do życia to i cena może być dowolnie ustalana, nikt nie powinien mieć o to pretensji.
XSiV napisał(a):
Atherius napisał(a):
Ojej wódka poszła w górę co robić.. ? ;/
XSiV jaja sobie robisz chyba. ;> Niech drożeją, przynajmniej będzie mniej śmierdzieli na ulicy.
Ty jakis gupi jestes. Wodka dla ludzi - od milionow lat. Piwo- najstraszy znaleziony przepis na "danie" na swiecie. Malo tego - najstarszy przepis na piwo pochozi z polski wyryty na kamieniu.
Papierosy/fajki/trawa - najstarsza uzywka dla ludzi.
Puknij sie!
To są używki, robimy to dla przyjemności a za przyjemność się płaci. Więc jak nie stać cię na fajki to przerzuć się na tańszą rozrywkę, ale nie płacz na forum, że takie coś drożeje, bo to jest dopiero głupie.
---
Mój staruszek pali praktycznie od małego i nie ma takiego betenowego toku myślenia jak niektórzy tutaj. ;>
Mendol napisał(a):
to czemu nie przyjebiesz?
serio te obrazki sa na maxa z dupy xanth.
bo gdyby kazdy z nas zwracal uwage debilom z fajka w zebach to swiat bylby lepszy.
moj sasiad jak wychodze z dzieckiem z domu, to zapierdala z predkoscia swiatla i macha rekami.
ale sam sie ogarnal, nie musialem nawet slowa mowic.
takze wedlug mnie, zamiast chujowych cen i pierdolenia przydalaby sie kampania spoleczna, ktora by zwrocila uwage palacych na srodowisko dookola nich.
Sugerujesz, że palacze to takie tępaki, że trzeba dla nich robić kampanię społeczną w celu uświadomienia ich o pewnych rzeczach ?