Oyci3C napisał(a):
Tczewiak lubi Antoniego więc chyba mu podziękujemy.
pojebało?
Napisałem, że jako jedyny z tego pisdowego plebejstwa ma jakiś dystans do siebie.
Pojęcie lewicy i prawicy trzeba uprościć, aby dojść do samego sedna. Można to podzielić tak jak napisałem albo:
- lewica - ludzie są równi i muszą mieć równy start
- prawica - obowiązuje dziedziczenie, to co wypracujesz przechodzi na Twoje dzieci, jak się opierdalałeś to one będą mieć ciężej niż dzieci kogoś kto zapierdalał, ludzie nie są równi
W takim przypadku też stoję po prawej stronie. Lewactwo lubi okradać i rozdawać cudzą własność. Najlepszą zachętą do rozwoju jest jednak właśnie prawo własności i dziedziczenia, a nie współdzielenia dóbr z obcymi ludźmi.
Odnośnie hitlera. Jego partia była lewicowa i lewicowymi hasełkami doszedł do władzy, ale sama ideologia była bardzo mieszana. Dla uproszczenia jako kontrast dla komuszków czerwonych nazwano to prawicą, ale przypominam, że narodowy-socjalizm świetnie dogadywał się z komunistami w sprawach rozdziału wpływów.
Jednoczenie narodów to idea jakby nie patrzeć lewicowa, natomiast już czystość ras to prawicowe rozwinięcie samej idei dziedziczenia.
Śmieszy mnie (i smuci jednocześnie) jak to Polacy lecą za lewicą, która bluźni i każe zwać się prawicą w momencie gdy spustoszenie, którego dokonała lewica po 1945 widać gołym okiem.
Europę też zżera już lewicowy rak. Do nas dotarł w 1945, do nich jakoś na przełomie lat 70tych i 80tych.
Darujcie sobie teksty o kurwinowcach, 16latkach czy gimnazjalistach. Głosowanie chociażby na prawicę nie oznacza popierania Korwina.
Tor: w przypadku wolności gospodarczej nie ma mowy o dopłatach czy ratowaniu banków. Łatwo spierdolić jeśli nie ciąży nad Tobą widmo upadku. Gospodarka musiałaby sobie poradzić w przypadku braku regulacji - wyobrażasz sobie sytuację, że nagle nikt nie ma kasy?