Nie moge szanowac przeinaczania prawdy. Opinie mozesz sobie miec jaka chcesz, jesli ona sie mija z prawda i jest poprostu skrajna hiperbola to zawsze znajdzie sie kto kto to sprostuje. Deal with this.
Opinia, opinia ty poprostu piszesz bzdury.
Dla lubiacych fakty a nie pierdolenie:
F3 - 163 'marked' lokacje na mapie
FNV - 188 'marked' lokacji na mapie
Niezle jak na plaska patelnie.
Powierzchniowo zas wiekszy jest Fallout 3 (glownie co prawda ze wzgledu na zjebane tunele metra no ale zawsze).
Tak wiec opinie, opiniami a fakty, faktami. I ja rozumiem ze mozesz miec swoja opinia ale ja mam prawo ja miec w dupie jesli jest wyssanym z palca bullshitem tak samo jak mam z dupie opinie ludzi twierdzacych ze ziemia jest plaska.
FNV na super swiat jak na modern sandbox. Jak jzu pisalem - najlepszy i jedyny naprawde udany od czasow Morka.
PS. Oj razoth,. razoth... F3 to wynaturzenie, ktore nie powinno sie Falloutem nazywac. Wole legion rzymski niz infantylne szukanie tatusia i polot Bethesdy w kreaowaniu postaci i fabuly (zerowy). Srsly...
NV > F3 pod kazdym wzgledem, zwlaszcza pod tymi najwazniejszymi dla RPG czyli rozbudowanie, glebie, fabula, postaci, dialogi, wybory, itd... w kncu to obsidian, ktory robi RPGi a nie bethesda ktora od 10 lat robi tylko i wylacznie ledwo dzialajace na poczatku podkladki pod mody.
Do dzis pamietam jakie czulem ZAZENOWANIE jak przechodzilem F3 po premierze.
Ale OT robimy panowie - to temat o modach (chyba).