może dlatego że liderzy na EU w większości kurwa potracili jaja ?
dla mnie największym szokiem jak chwilę pobiegałem na US była nie tyle ilość ludzi co teksty na czacie
o tym że ktoś się dał zgankować na trejdzie (lol w grze gdzie są safezony)
że sieguja bo taka jest mechanika i to daje fun
tam nawet ludzie kurwa się ogłaszają WTS meat co na eu jest niespotykane
przykładów można mnożyć ale fakty są takie
na us
więcej ludzi
więcej noobów do bicia
ludzie mają bardziej lajtowe podejście do polityki
siegują się bo kurwa to im daje radochę
a u nas ?
ludzi jest mniej
wszyscy mają taką banię po DFO że każdy pilnuje swojego jak pojebany (macie przykład stawiania zapów zaraz po siegu) żeby ktoś przypadkiem nie wpadł ;/ - kurwa śmieszne - wielki jebany foggen dostał wpierdol ad AQ i DPC i zobaczcie jaki się potulny zrobił ;/ stracił swój ukochany mega wyjebany holding i jak mu pała zmiękła ? jak jakiemuś frajerowi
co u SUN ?
no teraz to jest niby merc klan co moim zdaniem jest śmieszne przy obecnej stagnacji - więc nie podejrzewam że SUN kogoś będzie siegować
w klanie też był spory whine na brak PVP - był poll żeby w prime time otwierać bramy i wyłączać zapy, przeszedł pomimo sporego whinu nawet niektórych oficerów (nie wspomnę o farmerach/gathererach co nosa z miasta nie wystawią tylko kopią 24/7 nody) ekpia jakby nie było zajebista w PvP swego czasu ale coś się zatkało ;/ raz miasto było otwarte i na tym stanęło, inna inszość że generalnie ludzie pamiętają DFO i nikt raczej nie chce chyba z SUN zadzierać, a szkoda
jak ktoś rajduje MS to kolesie pokroju mastera czy tristana i tyle ;/
@mendol
sam dramatyzowałem sporo ale serwer nie jest jeszcze kompletnie martwy. przez weekend miałem tyle PvP że potraciłem sprzętu za ładne 50-60 koła (gra po pijaku
+ nowa myszka do której nie mogę się przyzwyczaić robi swoje hehe)
oczywiście, patrząc przez pryzmat US wygląda to gorzej ale nie jest tak, że tutaj nic się nie dzieje
@mormo
chętnie ale nie będzie 5 polaków w tej chwili do ustawki