rany... wstydzcie sie !!! DRAMA beze mnie !!!
a tak w ogole czytajac dwie ostatnie strony tematu nie mam zielonego pojecia o co ta drama
Kamil - jezeli masz co do mnie to mi powiedz bo ja naprawde nie wiem czym sobie zasluzylam ze sobie gebe wycierasz moim nickiem w co drugim poscie na tym forum i sobie tego nie zycze
co do podzialu moogle / sargatanas - kogo to w ogole interesuje? kazdy poszedl tam gdzie chcial i z kim chcial, jedyny problem mieli ludzie ktorzy mieli znajomych na obu serwerach - czy wybrali dobrze czas pokaze - jak SE umozliwi transfer zobaczymy kto gdzie zostanie
co do pomagania na Sargatanas - ja nie widze zadnego problemu, kazdy kto moze to pomaga, jezeli ma czas i nie robi akurat nic wazniejszego, ale jezeli ktos oczekuje ze sie go przeprowadzi za raczke przez fabule albo obraza sie ze nikt nie pomaga no coz... to juz inna bajka
Dariusz - co do polskiego serwera... dzieki bogu ze to sie nigdy nie stanie
a nawet gdyby byla taka mozliwosc - to z pewnoscia trzymalabym od takiego serwera najdalej jak to mozliwe
(glownie z uwagi na nicki 90% "polskich" graczy)
jak jeszcze cos przyjdzie mi do glowy pozniej to napisze - dzien bez dramy to dzien stracony