kabra - przeczytaj swoje posty.
Po pierwsze mam jakieś dziwne wrażenie, iż uważasz, że cała elita + szlachta ogranicza sie do grania na PC. Po porannym doglądnięciu włości, zerkniecia do rodowego skarbca zasiadają przy biurku i klikają na monsterki na PC. Riposta (równie głupia jak twoje przekonanie) - ksiaże William (krew królewska) kupuje PS4.
Po drugie mam niejasne wrażenie, iż uważasz, ze gry wymagajace użycia mózgownicy to jedynie PC - bo na konsolach to co najwyżej warcaby. Nie wiem skad ci się to wzięło, pewnie punkt pierwszy pociaga za sobą drugi...
Podpowiem 95% gier to multiplatformy wychodzące na wszystko co sie da właczając pralkę i lodówkę. A te 5% exclusivów tematycznie nie odbiega zupełnie od multiplatform..
Dla mnie to wystarczający dowód na jakieś głebokie kompleksy. Gry to zabawa, ma dawać fun i tyle. Wyluzuj poślady i graj sobie na czym chcesz, tylko please nie dopisuj do tego jakiś swoich teorii bo się po prostu błaźnisz. Wracajh do klikania na mobki w PoE. Przecież to sgąbligofane jak szachy conajmniej!!!1
Highlander - jak zwykle ból dupy o dynamikę gry która jest dostosowana do sposobu sterowania. Nigdy tego nie pojmiesz. Za głupi jesteś.
w ogóle tego nie rozumiem. Wychodzą nowe konsole i nagle do wątków konsolowych witają zaprzysięgli PC-ciarze, wpisując, że granie w BF4 na PC jest móndrzejsze niż granie w BF4 na konsolach. Bo tak!