Highlander napisał(a):
Nikt od dawna tego nie pisze, sam robisz obrone czestochowy.
I nie pierdol o realizmie jak wiekszosc graczy tak naprawde nie chce realistycznej gry.
imo wlasnie zajebistosc gier tkwi wlasnie w ich nierealnosci. A nierealistycznosc fpsow wlasnie pozwala na to by byly bardziej ciekawe, bardziej rozbudowane.
Twoja imersja w nowych fpsach polega na tym by wcisnac klawisz do przodu i celowac. fpsy to gatunek, ktory zostal bardzo mocno wykastrowany. I mozesz sobie pierdolic. Czesc ludzi w ogole quitnela ten gatunek.
mam zacząć cytować posty z zaledwie wczoraj?
nie wiem co chce większość graczy. Daj wyniki do jakichś sondaży please, jeżeli tak jesteś pewny zdania wiekszości.
Jeżeli większość fpsowych PC-ciarzy chce rocket jumpów i innych cyrkowych sztuczek w fps-ach to nie wierzę, ze nie ma ani jednego developera ktory wszedłby na ten wielki i obiecujący rynek...
Rynek fps-ów jest potężny każdy znajdzie coś dla siebie. Jak nie może znaleźć, starzeje się, ma inne priorytety to quituje - normalne. Zobacz ilu z tego forum quitnąło mmorpgi - jakieś 95%...
Zresztą powtórzę to co napisałem w poprzednim poście: mi chodzi tylko o wasze bezsensowne pierdolenie i napinanie się. Na konsolach da się grać w fpsy, ba osobiscie uważam, że akurat w fps-ach pad jest zdecydowanie trudniejszym kontrolerem od opanowania.
kabra - jak nie potrafisz sklecić zdania z sensem to nie przestawaj klikać na monstery.