Daedrael napisał(a):
masz koluniu grosze do wydania, a wybrzydzasz.
kup sobie civica VI vti 169 koni b18c4 - dobrze utrzymany to wydatek 10-12k.
zrobisz na swiatlach 80% samochodow, wyprzedzanie zajebiste, klima jest, awaryjnosc = praktycznie 0.
same plusy. nic innego bym dla siebie w tych pieniadzach nie kupil. swoje spalic musi, okolo dyszki po miescie, zalezy ile korzystasz z vteca.
Jak wydaje pieniądze to z głową. Nie chcę traktować auta jako skarbonki a wiem, ze niektórym się to udaje tylko zalezy co kupili - stety albo niestety.
Civic VI jest fajny chociaż rdza go bardzo lubi i niestety nie jest tani w naprawie(wielowachaczowe zawieszenie na bank nie jest tanie ale nie znam dokładnej ceny, no i części orgyinalne drogie, nie wiem jak z zamiennikami). Nie jestem na nie ale na pewno znalezienie dobrej sztuki będzie cięzkie.
Ja wiem, ze w sumie nie powinienem bać się aut co mają pod 200k przebiegu bo benzyniak spokojnie to 350k powinien przejechać o ile poprzedni właściciel o niego dbał. Wiadomo jednak, że każdy chce jak najmłodsze auto z dobrym przebiegiem. Potem jedziesz do ASO a pan ci mówi, że to autko na ostatnim przeglądzie miało 320k a nie 190k przejechane. Tak to już bywa.
Jak kupię to się pochwalę jakiego złoma kupiłem
.