hehe dopiero dzisiaj sie zmusilem do przeczytania tylu literek na raz
postac jaka gram raczej nei ma wspolnego nic ze mna w RL albo tym kim bym chcial byc poprostu jak mi sie podoba i sie z nai nie nudze to czemu nie ? a w nastepnym mmogu napewno dla odmiany zagram np magiem by zobaczyc jak to jest.... za to jaki jestemw grze musi byc calkowicie zgodny z tym jaki jestem inaczej nie potrafie... spac bym nie mogl spokojnie
z party zdazalo mi sie prosic opusczenie jakeigos cienkiego tanka lub goscia co nagle zaczal obcinac wszystkim zdrowo exp ... a z party sam tez odszedlem jakos ze 4 razy... glownie z tego powodu ze bylo zle dobrane w lv lub profesje a raz:
po 5 min gry gosc sie mnie pyta czemu mam sub wara do ninja... ja mowie ze nin jest tankiem i musi provokowac dlatego jest dla niego najlepszy ... a on na mnie ze chyba jestem debilem lub smarkaczem ze planuje juz zawsze walczyc tylko z mobkami bo przeciez provoke nie bedize dzialac w pvp (a bylo to na dunach ok lv16 a koles rdm bez suba leader party... wtf skad sie biora takie taborety ?)
takze w RL tez sie szybko irytuje
ale krzywdy nie dam nikomu zrobic i pomoge chetnie jesli tylko umiem i mam czas
a gram sporawo i walsciwie trzeba by pytac czy RL nie ma wplywu na to jaki jestem w MMOgach a nie an odwrot hehe a co dopiero o suczce powiedizec ;P
no to chyba na tyle