@Alda - tylko pobaw się z tą kaczką dłużej. Bo Biedronkowa kaczka jest ze średniej półki i do mięciutkich nie należy. Najlepiej nakłuć lub rozciąć w wielu miejscach skórkę. Wsadzić do 200C i do momentu aż nie wytopi tłuszczu spod skóry piec w tej temp. Później 70min+ w 180C i będzie git
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
@Mendol
No jak chujowy prywaciarz to tak bywa. Tak jak w poprzednim poście napisałem. Wielu traktuje VAT jako koszt i zmuszona jest do podbicia cen, znajdą się tacy co są na VAT i walą duże ceny, a i znajdą się tacy co ledwo co maturę ogarnęli i nie wiedzą jak obracać w swoim biznesie VATem.
Ja miałem jednego prywaciarza debila, co zrezygnował z akcyzy bo na papierosach i vódce mówił że nie zarabia dużo. To mu powiedziałem, że się zamknie niedługo bo jak ktoś pójdzie po fajki do Lidla to i kupi chleb, masło, mleko a u niego nie. Oczywiście upadł.