raggnarok napisał(a):
Isengrim napisał(a):
Jest bug ze zleceniem od babki z Aztlanu, jak nie spotka się z nią od razu, to babka znika (a wraz z nią kasa potrzebna by pchnąć dalej fabułę).
Swoją drogą, bardzo udanie im wyszła gierka, poprawili trochę spraw od DMS, questy jakieś takie ciekawsze i więcej pobocznych znajdziek.
Ten quest z ta babka jest w ramach glownej fabuly czy jakis side quest? Dobrze by wiedziec gdzie ona jest zeby na tego buga nie trafic
To side, ale potrzebny do uzyskania kasy na pchnięcie fabularnego do przodu. Podczas jazdy metrem z shadowruna pojawia się prośba o kontakt z Frau Muller (osobisty, można wybrać miejsce) i po dojechaniu do Kreutzbasar trzeba się najpierw spotkać z Amstelem a potem z babką. Jeśli się zrobi jakiś side quest w międzyczasie (jak ja...) to babka znika. Teoretycznie można i bez tego pchnąć fabułę, jak ktoś skitra 10k nujenów. Czyli bez wszczepów, smartgunów itd. No i bez 2 ciekawych misji w których jest sporo strzelania do mocnych przeciwników.
warhameron napisał(a):
Łata wyszła pewnie poprawiająca ten bug. No SSR z tym dodatkiem prezentuje sie tak jak powinien na starcie
Łatka naprawiła coś innego, ludzie widziałem że narzekają trochę na zwiechy. Mi też chwilę się wczytuje mapa, ale działa stabilnie. No i faktycznie widać że się przyłożyli do warstwy fabularnej, dali od metra zagadek, pobocznych misji, deckowania więcej, wykorzystywania dron. Fajnie się gra
W końcu co Europa, to Europa, a nie jakieś zapyziałe Seattle.