Morgul napisał(a):
Ja będę wbijać paragony, do czasu
Wcześniej jak je wprowadzili też miałem dużą zajawkę na paragony, chociaż 100 nigdy nie wybiłem bo po przekroczeniu 9x już mi się odechciało. Ale na początku ostro cisnąłem.
Osobiście ciekawych historyjek w d3 nie uświadczyłem i przechodzenie kampanii nie zapadło mi w pamięci jako coś ciekawego co chciałbym powtórzyć, wcześniej miałem problem żeby wizza na 60podciagnąć, przez dwa lata 17lvl zrobiłem. Teraz jak zmienili system to szybko 60lvl udało się wbić bez przechodzenia kampanii.
W ros kiedyś dodadzą laddera i pewnie będzie od zera (nowa postać, zero itm, przynajmniej wydaje się to logiczne), tylko mam nadzieję że będą trwały dłużej niż w poe.
Ladder w D2 byl zwykle dlugi, jakies 8-9 miesiecy chyba. Ja w sumie nie jestem pewien czy ladder w D3 to dobry pomysl. Nie z tym modelem rozwoju postaci, w ktorym zawsze wyglada on tak samo. Sila laddera jest to, ze mozesz sobie levelowac nowa postac, na nowym buildzie i dlatego masz motywacje zeby grac dalej. A w D3 masz caly czas to samo, bez zmian, te same skille na tych samych levelach i nie masz tu nic do powiedzenia... Zobaczymy co Blizz wymysli...