candidoser napisał(a):
Mark24 napisał(a):
bo wy wypisujecie bzdury, jakoby wejście na rynek opanowany już przez innych graczy było piece of cake. A kupienie produktu pewnie za podobne pieniążki, przy okazji likwidując konkurencję nie ma dla was sensu.
Nie klam. Nikt ci nie pisze piece of cake, tylko, ze jest to jak najbardziej mozliwe. Przyklady dostales.
Możliwe, ale jest o wiele bardziej trudne. Przykłady dostałeś.
candidoser napisał(a):
Mark24 napisał(a):
Co ma do tego playstation sony - jak w 1994 rynek konsol się dopiero rozwijał to ja nie wiem.
5ta generacja konsol, firmy takie jak Nintendo, czy Sega, sprzedaz na poziomie 50-60mln, ale rynek sie dopiero rozwija
aktualnie sprzedaje się klka razy tyle konsol. Poprzednia generacja to łacznie prawie 300mln. Więc owszem teraz rynek jest bardziej rozwinięty niż wtedy. Wniosek? Wtedy się rozwijał.
candidoser napisał(a):
Widze, ze fakty znowu maja przejebane, bo nie zgadzaja sie z Mareczkiem. Ale przeciez to wschodnie fakty z kompleksami, ktore probuja byc zachodnie, wiec mozna olac.
I po co to? Czego nie rozumiesz? Tym razem nie załapałeś, że ja się nie wstydzę, że pochodzę ze wschodu? A wy a przynajmniej ci co mają dostęp do mediów próbują zrobić z siebie społeczeństwo zachodnie i to najlepiej kilka wieków wstecz.
Tak jak pisałem cały zachód ma to w dupie, do nich jeszcze nie dotarło, że my to europa środkowa i dalej dzielą na wschodnią/zachodnią. Więc good luck z tą błazenadą. Ale jakbyś mógł to odpowiadaj na odpowiedni temat w odpowiednim do tego wątku. Chyba, że nie potrafisz, bo jesteś tak zachodni od kilku-kilkunastu pokoleń. Więc wybaczam
EOT z mojej strony bo zamiast dyskutować o VR teraz candodiser i reszta bandy oszołomów będzie mi tłumaczyć że pomiędzy 50mln a 300mln nie ma różnicy i o wiele lepiej jest wyjść w rozparcelowany rynek niż wykupić konkurencję. Do niczego to nie prowadzi.
Mi chodziło tylko o to jak zachowa się microsoft.