krzyk napisał(a):
Ej kiedy tę grę wyprodukowali? Bo wygląda trochę jak generacja sprzed rifta?
15 stycznia 2013 - pierwsza premiera w Korei.
krzyk napisał(a):
Czy to wygląda słabo czy mi się tylko wydaje?
Wydaje Ci się. Gra jest na Cry Engine 3 i czasami wyrywa z butów, ale Koreański styl czasami psuje ten efekt. Ale graficznie nie wiem czy ustępuje jakiejkolwiek innej MMO ?
Jedno jest pewne. To nie jest gra dla casuali.
Myślę, że mam lekko 100h przegrane, mam tylko lvl 36, nie mam żadnej łódki, nie mam nawet zaczętej hacjendy, mam najmniejsza z możliwych farm i mounta z siódmego levelu. Nie jest to dlatego, że tyle się lvluje, bo max. lvl można wbić w jakieś 70h, ale to dlatego, że jest tyle do roboty po drodze, że nie ma co się śpieszyć do eng-game contentu.
Druga sprawa pewna. End-game content jest nieosiągalny bez dobrze zorganizowanej gildii. Nie musi być HC, ale większość zabaw to content grupowy, a nie ma żadnych group finderów i innych chujstw.
To jest sandbox. Nie ma gotowych rozwiązań. Na wszystko trzeba sobie zapracować
Samemu, z gildią lub małą grupą.
P.S. Tip of the day, wczoraj Trion po części potwierdził, że najlepsze itemy będą pochodzić z craftingu, nie z jakichś tam pojebanych tokenów z raidów itd.
P.S2.
http://i.imgur.com/GxoOYjS.jpg - obczajcie sobie ile jest grade'ów itemów dostępnych. Nie jakieś tam gree, blue, epic tylko coś dla prawdziwych HC graczy