candidoser napisał(a):
Ale serio by ci robilo jakby opuscili cene o np. 20zeta? Jak gra jest dobra, to mozna dac te 100+ PLN. Jak do dupy to i 10zeta szkoda.
Poza tym universum? To jest shooter, wyjebane na universum. Ta gra na start miala wszystko: ciekawe features odrozniajace ja od innych shooterow, znanego devsa (bo to byli kolesie od COD4 jesli dobrze pamietam) i kase na reklame od EA.
Co do uniwersum to chyba nie zrozumiales, jak cod i bf to jedno uniwersum to kolo nich raczej trudno postawic Titanfalla z mechami i futuristic weapon. Mozna owszem porownac je w kwestii rozwalki, ze i tu i tu jest tego od groma - a różnica jest czym tę rozwałkę robisz. Tylko jezeli wszyscy napieprzaja w bf lub cod to czyms ich trzeba przyciagnac? No np. ceną która w dniu premiery była na poziomie 150pln czyl 50% wiecej niz teraz. No to sorry, mozemy miec fajny swiat, fajne mechy ale nadal mamy przed soba strzelanke w ktorej chodzi o to zeby pewpewować playersów. Plus trzeba pamietac, ze od razu w dniu premiery bylo wiadomo, ze beda dlcki za laczna kwote 79pln.
Teraz gdyby to rozegrali inaczej np. w dniu premiery gra kosztowała by 49pln (cena z ostatniej przeceny) to zabieramy playerbase który rzeźbi nam dalszą reklamę i mamy samograja... a tak to, sam widzisz.
Podsumowując, gdybym nie miał coda albo bfa to pewnie bym kupił Titanfall, a jak już mam to co za różnica z czego zabijam (bo według mnie ogólny feeling pewpew jest podobny).