Atherius napisał(a):
Heh ja wróciłem po ponad dwóch latach (premiera była pod koniec sierpnia 2012) i nie sądziłem, że wbiłem tylko 23lvl, teraz jest jakiś boost eventowy + dali jakieś paczki z xp boosterami to chwile pograłem i już 32lvl. Ogólnie gra się fajnie, cała otoczka jest zajebista, ładna, stonowana grafika z przyjemnymi dla oka pejzażami, muzyczka też robi robotę jak to się mów, walka ok chociaż czegoś mi w niej brakuje, jakiegoś pierdolnięcia. W sumie mogę sobie popykać od czasu do czasu, nawet dla samego pyknięcia contentu.
Na minus to na pewno brak jako takich questów (ciekawszych, bo nie mówię o wow style przynieś dwa baranie jądra, osiem ogonów jaszczurki), co krainę robimy to samo czyi serduszka + poi +inne obiekty, które wypada zaliczyć do zdobycia skrzyni i farmimy lvl, żeby jakoś dalej pociągnąć główny wątek.
Reasumując jakościowo gra wypada bardzo dobrze tylko brakuje jej tego czegoś co by sprawiło, że by była zajebista a tak jest tylko albo aż dobra.
Sa eventy jeszcze, problem w tym, ze 90% zon swieci takimi pustkami, ze trafic na jakiś ciekawszy event a potem go jeszcze wysolowac to cud ;/.
Cytuj:
Do tego radze porobić wszystkie 50+ jumping puzzli, niektóre to nie lada wyzwanie (sam się swietnie bawiłęm je robiąc)
Ja to swietnie gre wylaczalem na Southsun jp. Po 30 probach, mialem taka kurwe, ze po prostu nie dalem rady juz wiecej na to patrzec
.
wodny napisał(a):
To ja na mojej jedynej postaci mam ponad 500.
Jak dodatek nie wyjdzie w tym roku to niech spierdalają na drzewo.
Jak nie wyjdzie do wakacji to niech spierdalaja.
Nie dosc ze contentu do tej pory nowego bylo malo, to jeszcze jak przez kolejne 6 -12 miesiecy nic nie bedzie, to populacja gry spadnie do zera
.