Jak ktos nie rozumie ze bota nie urzywa sie w celu osiagniecia przewagi nad innymi graczmi to jest debil
Jak ktos chce donosic to jest kutas.
I tyle.
Nie wiem czy naprawde jest tak ciezko zatrybic ze jak ktos ma czas zeby grac 1h dziennie a drugi 10h to NIE MA INNEJ mozliwosci niz bot zeby grali razem ?
Samo istnienie botow , programow do macrowania itp wynika z glupoty ludzi ktorzy pisza gry. Jak jaks czynnosci jest NUDNA to po jaka cholere robic to recznie ?
Nie uwazam sie za "cheatera" "scamera" czy jak to zwac.
W UO wszyskie postacie zrobilem macrem - ale nigdy nie dupowalem itemow , nie uzywalem zadnego softu ktory dawal mi jakakolwiek "przewage" w pvp - wlacznie ze scryptami w easyuo ktore np. zbieraly szybko loot.
W SB do 40 levelu wypowerlevelowalem sie tak jak tu ktos pisal - w grupie bedac offline.
Potem do 60 dociagnal mi Mat bo ja NIE MAM CZASU.
Czym rozni sie to ze Mat "zrobil" mi postac od BOTa ?
NICZYM
W robieniu postaci ma znaczenie "rozplanowanie" , wybor skili itp a nie wystukanie iles tam milionow mobow co jest czynnoscia debilna i nudna.
Zaden BOT nie zrobi za ciebie questa , nie bedzie walczyl w pvp , nie pojdzie na raid , event etc.
L2 ma najglupszy leveling jaki dotej pory widzialem (a gralem we wszystko poza EQ) i nie gral bym w ta gre gdyby nie BOT.
Zreszta bo becie nie kupilem L2 - kupilem dopiero jak mi Karolek (god bless u) powiedzial o Lin2Mate.
Uzywanie botow nie jest kwestia uczciwy/oszust. To jest koniecznosc dla osob ktore nie maja czasu. Dyskutowac mozna o botach jezeli ktos stuka nimi kase i potem sprzedaje na ebayu. Tez nie jest to jakas zbrodnia ale nie jest to juz napewno granie dla przyjemnosci.
A donosicieli nie lubie od podstawowki - jak ktos kablowal ze "a on to sciaga" to dostawal zbiorowe wpierdol od calej klasu i uwazany byl za total szmate - u was tak nie bylo ?
No to mamy inne wartosci
Dla mnie koles ktory chetuje , dupuje itemy jest napewno "warty pogardy" - ale taki co jest donosicielem jest 100 razy gorszy - bo jest zwykla kurwa.
A zawsze bede wolal cwaniaka-kombinatora niz kurwe-kablarza.
Pozdrawiam wszystkich poza donosicielami