@matołek24: Czyli jesteś rumunem, któremu gul skacze?
Wpierdalasz się do tematu, który cię nie interesuje. Kompletnie. Bo ani nie masz sprzętu do grania, ani ci się gra nie podoba.
![Obrazek](http://i.imgur.com/msn8QEj.png)
Konto na steam od 3 lat, od 1,5 roku aktywnie robione zakupy.
Także może nie 200 rocznie na konsolę (lulz), ale też zdecydowanie za dużo.
Rozmawiamy o wersji PC. O tym, że ma mieć lepszą grafę i performance. O tym co będzie do tego wymagane. A ty kmiocie z mokrymi snami o maserati się jak zwykle wpierdalasz.
Cytuj:
No ale wiadomo, ze taka finansjera jak ty gniezdzaca sie po kilku w wynajmowanych pokoikach
Dajmy od razu 20 na pokój zamiast 2 na 3 pokoje
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Takie gówno jak ty od razu się dowartościuje.
Cytuj:
Skaza na calosci to fakt, ze niestety posiadasz tez konsole i niestety gry jezeli taka mozliwosc zaistniala zamiast wyjebac przez okno to wymieniasz/odsprzedajesz?
Póki co wymieniłem the order 1886, które jest tak chujowe, że nigdy do niego nie wrócę.
Cytuj:
No i napisz jeszcze raz jaka tam jest srednia predkosc internetu w Polandzie?
Nie znam nikogo kto by miał obecnie mniej niż 80Mbps. Ja mam 250Mbps, ale od czerwca 2x tyle
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Cytuj:
steam to raczej jest przedewszystkim od ruchania takich napinajacych sie pajacy w dupe poprzez likwidacje rynku wtornego
Steam do przede wszystkim wygoda. Przy okazji likwidacja rynku wtórnego, a na wymianę niehurtową i tak człowiek nie ma czasu.
Cytuj:
Kupisz i zaczniesz tak jak tczewiak pierdolic bez sensu.
Co pierdolić bez sensu? Obecnie ta konsola to gówno. Jeden tytuł, w który warto pograć. Oczywiście taki przygłup jak ty nie wie, że jak ktoś chce to może pc podłączyć do tv i pada. Co nie znaczy, że nie warto kupić. Dla ciebie granie na pc to bieda (bo masz jakieś gówno sprzed 5 lat), a dla nas biedą jest granie na peasant konsolce.