@matołek24: Czyli jesteś rumunem, któremu gul skacze?
Wpierdalasz się do tematu, który cię nie interesuje. Kompletnie. Bo ani nie masz sprzętu do grania, ani ci się gra nie podoba.
Konto na steam od 3 lat, od 1,5 roku aktywnie robione zakupy.
Także może nie 200 rocznie na konsolę (lulz), ale też zdecydowanie za dużo.
Rozmawiamy o wersji PC. O tym, że ma mieć lepszą grafę i performance. O tym co będzie do tego wymagane. A ty kmiocie z mokrymi snami o maserati się jak zwykle wpierdalasz.
Cytuj:
No ale wiadomo, ze taka finansjera jak ty gniezdzaca sie po kilku w wynajmowanych pokoikach
Dajmy od razu 20 na pokój zamiast 2 na 3 pokoje
Takie gówno jak ty od razu się dowartościuje.
Cytuj:
Skaza na calosci to fakt, ze niestety posiadasz tez konsole i niestety gry jezeli taka mozliwosc zaistniala zamiast wyjebac przez okno to wymieniasz/odsprzedajesz?
Póki co wymieniłem the order 1886, które jest tak chujowe, że nigdy do niego nie wrócę.
Cytuj:
No i napisz jeszcze raz jaka tam jest srednia predkosc internetu w Polandzie?
Nie znam nikogo kto by miał obecnie mniej niż 80Mbps. Ja mam 250Mbps, ale od czerwca 2x tyle
Cytuj:
steam to raczej jest przedewszystkim od ruchania takich napinajacych sie pajacy w dupe poprzez likwidacje rynku wtornego
Steam do przede wszystkim wygoda. Przy okazji likwidacja rynku wtórnego, a na wymianę niehurtową i tak człowiek nie ma czasu.
Cytuj:
Kupisz i zaczniesz tak jak tczewiak pierdolic bez sensu.
Co pierdolić bez sensu? Obecnie ta konsola to gówno. Jeden tytuł, w który warto pograć. Oczywiście taki przygłup jak ty nie wie, że jak ktoś chce to może pc podłączyć do tv i pada. Co nie znaczy, że nie warto kupić. Dla ciebie granie na pc to bieda (bo masz jakieś gówno sprzed 5 lat), a dla nas biedą jest granie na peasant konsolce.