heraklion to kupa , brzydkie miasto imo
ale Chania , Rethymno to juz sa warte obejrzenia
fajna plaza jest na Balos , najbardziej wysuniety na zachod punkt Krety , ale to juz pare h jazdy autem / busem
zalowalem bardzo ze Santorini jest takie drogie (160 euro za 1 dzien bez zadnego zarcia , u rezydenta , u lokalesow 100 euro ) bo przebija to wszystko podobno co sie zobaczylo :/
nie bylem na fuercie wiec nie wiem jak wypada w zestawieniu ale serio sie przejedz do Eloundy a potem na Spinalonge , musisz wziac busa do Agios Nikolaos (w polowie drogi jest zajebiscie klimatyczne miasteczko ) , a potem lecisz na Elounde , widok z gory miazdzy cyce
optymalny czas na grecje to maj niestety , wtedy wszystko jeszcze jest zielone , nie spalone sloncem , temperatury tez jeszcze tak nie umecza , no ale i tak polecam , Kreta jest OK
jak to kurwa odpoczynek od kompa , commituj tam na plazy HEHE~
wiem jak to jest jak sie zmienia robote , wtedy jest suchar z urlopem niestety , jest mozliwosc brania urlopu awansem za caly okres umowy na jaki jest zawarta , ale chyba jedziesz poki co na zlecieniu wiec i tak chuj
ja myslalem zeby jechac bez brania urlopu i zdalnie nakurwiac kod ale to chyba chujnia h3h3